Gyors keresés:
írjon be egy kulcsszót és automatikusan szűkül a lista
ELÉRHETŐSÉGEINK >>>
Technológiafejlesztés és kapacitásnövelés a Quatro-Sport Kft.-nél

Technológiafejlesztés és kapacitásnövelés a Quatro-Sport Kft.-nél
A weblapon feltüntetett árak tájékoztató jellegűek. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk.
Aktuális árakért kérem érdeklődjön telefonon vagy e-mailben.

40 év 40 tégla

„Építs, fotózz és nyerj óvodádnak 500.000 Ft értékben eszközöket!”

További információ »

CÉGÜNKRŐL

A Quatro Sport Kereskedelmi és Szolgáltató Kft az Európa szerte ismert és elismert Wesco termékek hivatalos magyarországi képviselője.

A Wesco márkanév kifejezetten bölcsődék és óvodák számára készített nagyon tartós, kiváló minőségű fejlesztő eszközöket és bútorokat jelöl. Fejlesztő eszközeink segítik a gyermekek mozgásának kialakítását a nagymozgásoktól a finom motorikus mozgásokig, az egyensúly érzékének fejlesztését, a koordinációs készség, a hallás, tapintás, szaglás, valamint minden olyan készség fejlesztését, amelyre egy iskolás korú gyermeknek az iskolába történő zökkenőmentes beilleszkedésre szüksége van. Termékeink igazán 7 éves korig használhatók hatékonyan. Megváltozott képességű gyermekek esetében akár 18 éves korig is segíthetik a fiatalok fejlődését.

A bölcsődék és óvodák igényeinek megfelelően termékeink kifejlesztésekor elsődleges szempontok a hatékony készségfejlesztés, az egyszerű tárolhatóság, és a tartósság. A francia központú vállalat több, mint 50 országban van jelen. Fejlesztéseikhez éppen ezért hatalmas tudásanyagból meríthetnek ihletet.

Célunk az új gondolatok megismertetése a gyermekekkel foglalkozó pedagógusokkal, illetve az Ő újító gondolataik beépítése az európai gyermekfejlesztési gyakorlatba.

Kecskeméti telephelyünkön hétköznapokon 8 és 16 óra között bemutató termünkben várjuk azokat a nevelőket, óvoda és fejlesztő pedagógusokat, akik személyesen is szeretnének fejlesztő játékainkkal megismerkedni. Az érdeklődők telefonon is kérhetnek felvilágosítást.

Jelszavunk "Játszva Tanulni", amely mögött a boldogan fejlődő gyermek és a munkájának örvendő, önmagával elégedett, magabiztos pedagógus áll.

ELÉRHETŐSÉGEINK >>>